Теодора засне видео към най-новата си фолклорна песен „Ден рожден”.

Изпълнителката на Diapason Records предвижда да промотира видеото през април, навръх рождения ден на своя баща.

Новият фолклорен проект на Теодора е по музика и аранжимент на едно от доказаните имена в жанра – Бобан Мойсовски, с когото тя е работила много пъти в кариерата си.

Текстът е поверен на младия Веселин Веселинов, който прави дебют в писанието на стихове за македонска народна песен. Композицията е бърза и хороводна и със сигурност ще спечели сърцата на почитателите на тази музика.

Интересното за тази песен е, че е по идея на самата Теодора. Тя имала огромното желание да направи парче, което е посветено на най-хубавия личен празник. Много държала използваната фраза да звучи точно така - „Ден рожден”. Ето защо, тя поръчала проекта на авторите, давайки им своите точни насоки, за това което иска да се получи.

„Рожденият ден е един от най-прекрасните дни в годината за всеки човек и затова реших, че е ще бъде чудесно да включа песен с такава тематика в моя репертоар.”, сподели чаровната брюнетка.

Звездата на Diapason Records вече е заснела и видео към проекта, което ще бъде представено следващия месец. Изборът за датата на промоцията не е случаен. Той е свързан с рождения ден на бащата на изпълнителката, който е на 21 април. „Тази песен е посветена не само на всички, които обичат личния си празник, но и много специално на моите родители. По  този начин искам да им покажа колко много ги обичам и уважавам.”, признава откровено хубавицата.