Прочутият виртуоз на кавала Теодосий Спасов се раздели със съпругата си – актрисата Бойка Велкова, пише „България днес“.

Двойката, която излъчваше спокойствие и увереност и бе една от малкото стабилни връзки в арт гилдията, от 2-3 години вече не крие факта, че брачните им отношения са зациклили.

„Всичките им опити да спасят съжителството си се оказват неуспешни. Той постоянно е в чужбина и изнася концерти, а Бойка Велкова изобщо не стои да го чака“ – споделя пред изданието близък приятел на Теодосий Спасов.

Докато бяха заедно, звездното семейство не обичаше да афишира каквото и да е от личния си живот. За интимния си свят музикантът и сега не дава дума да се издума, пишат от kliuki.bg

Той посреща на нож всяко любопитство около житието-битието му с актрисата.

„Не ми харесва опошляването на отношенията със съпругата ми и пресата. Човек трябва да има недостъпни места в душата и сърцето си“ – категоричен е кавалджията.

Говори се, че новият мъж до Бойка Велкова е актьорът Стефан Спасов, по-популярен като съводещ на Петър Вучков във вече спряното предаване „Минута е много“.