Слуховете за раздялата на Теодосий Спасов и Бойка Велкова заради ко-водещия на “Минута е много” Стефан Спасов се оказаха фалшива тревога.

Това обяви лично пред БЛИЦ музикалният виртуоз. Според него злите езици са се развързали след участието му във “Всяка неделя”.

“Тези клюки са резултат от моето появяване на телевизонния екран и успехите на Бойка в Лондон. В момента тя наистина е със Стефан Спасов в Лондон. Но те са там, за да играят “Птицата” в Българския културен център. При това с огромен успех”, обясни Спасов с видимо неудовлетворение от слуха, според който съпругата му имала извънбрачна връзка с колегата си.

Той бе категоричен, че семейството въобще не е разделено и най-вероятно завръщането му в национален ефир пред камерите на “Всяка неделя” е подсетило недоброжелателите да запеят старата си песен на нов глас. “Завистниците за пореден път се опитват да ни разделят. Преди години изкараха акъла на баща ми и майка ми с публикация, според която Бойка ме е напуснала и пътува по света с арабски бизнесмен. Наложи се да им обяснявам, че това не е вярно и продължаваме да бъдем заедно. Но периодично подобни неща се появяват отново. Не мога да разбера защо искат да ни разделят”, добави пред БЛИЦ Теодосий Спасов.