Водещите на ''Срещу новините'' Косьо Лунгов и Играта ще отвъртят кранчето на парното тази събота, в 19 часа, точно преди централната емисия новините на БНТ1.

Те, заедно с Владимир Каролев и председателя на Асоциацията на топлинните счетоводители Ася Ангелова, ще влязат в ролята на Темида и ще търсят най-тежкото наказание за закоравелите длъжници на Топлофикация.

Парното ли е най-евтиният начин за отопление, особено след обещанието за намаляне цената на газа, или пък е по-изгодно да си резнеш тръбите и да се грееш на аванта от съседите? Със съботната тема ще стане доста топло. А направо горещо ще е при влизането в студиото на ''Срещу новините'' на основния гост - олимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова.

Очарователната атлетка ще разкаже с какво се занимава сега и какво е да си майка като за рекорд.

В неделя предаването ''Срещу новините'' ще ни извади от домашния уют, за да вдигне адреналина на шофьорите. Автомобилният състезател Румен Дунев, Ива Екимова и журналистът-пешеходец Драго Симеонов ще спорят има ли по-лоши шофьори от българите.

Ще бъде засегнат и въпросът за способностите на дамите зад волана. Косьо и Играта ще провокират гостите си с питания за агресивността на родните шофьори и за това как е обвързан манталитетът ни с начина на каране.

Специален гост в неделя ще бъде певицата Нели Рангелова, която ще разкрие тайната на таланта си и бъдещите си творчески планове.

Гледайте ''Срещу новините'' всяка събота и неделя, от 19 часа, само по БНТ1!