Боксьорът Тервел Пулев не може да понася половинката на брат си Кубрат - фолк певицата Андреа.

Братът на Кобрата не е в добри отношения с бъдещата си снаха и никак не се обича с блондинката още от началото на връзката им, научи „Всеки ден" от спортисти.

Тервел и Андреа от години не се разбират, той изпитва непоносимост към нея заради скандалното й и провокативно поведение, което демонстрира по чалготеки, клипове, фотосесии и светски събития. По-малкият от двамата братя всячески избягва компанията на фолк дивата и гледа да се вижда с Кобрата само насаме, без присъствието на годеницата му.



Приближени до 33-годишния Кубрат издават, че той е поставен между чука и наковалнята заради дрязгите между двамата му най-близки хора. „Кобрата се чувства много зле от факта, че цари напрежение, и заради това избягва да събира Андреа и Тервел в една компания", разкриват източниците ни.

Още когато участва в риалитито „ВИП Брадър" Тервел се изпусна, че Андреа никога не се е славела с кой знае какви гласови данни, и коментира дали снимката, на която певицата държи микрофона наобратно, е направена на шега: „Да бе, нарочно! Ти добре ли си? Все едно аз да изляза на ринга и да си разменя кецовете", заяви братът на Кобрата. Той често пуска по някоя хаплива забележка за чалгаджийката и в спортните среди.



Срещите между фолк дивата с бъдещия й девер се броят на пръстите на едната й ръка. „Андреа не таи лоши чувства към Тервел, но вижда, че той не я понася, и гледа да не му се натрапва", казват пък приятелки на блондинката.

Двaмaтa бpaтя ca тoлĸoвa близĸи, чe няма как да разредят вижданията си заради певицата, но винаги така ги организирали, че да не се налага Тервел и Андреа да прекарват време заедно.