Бившата участничка във „ВИП Брадър” Глория Петкова сподели, че когато за първи път си направила тест за бременност, той бил с три черти. Тя обаче се била застраховала и си била купила два теста, затова бързо направила втори тест, който вече показал обичайните две черти. „Веднага отидох в кухнята, сложих панделка на теста и викнах бъдещия баща, за да му го покажа”, обясни бившата моделка в предаването „На кафе”.

Тя не скри, че първоначално се уплашила от новината, която рязко променила начина й на живот. Заради бременността си отново яде месо, както и снаксове и чипс, които преди не употребявала. 
Петкова имала сериозни трудности в първите месеци на бременността си, които сравни с „много тежък махмурлук”. Освен че й се гадело, непрекъснато била уморена а с днешна дата също се чувства доста изтощена. Въпреки това продължава с подготовката за сватбата в Евксиноград и вече има две рокли. Няма обаче да сложи официални обувки с токчета. За бебето обаче все още не е купила нищо от чисто суеверие, защото първо иска да се увери, че всичко ще е ок.