Нещо ужасно сполетя участник във "Фермата" дни преди големия финал. Гвардеецът Калоян Донков, който се класира на второ място, загуби най-близкия си човек - своя дядо. Това обаче не бе единственото изпитание, през което той премина. Калоян се зарази и с коронавирус, като се наложи дори да бъде хоспитализиран, пише pik.bg.

Калоян, Ваня, Надежда и Борислав напуснаха последни стопанството край Железница. "Непосредствено след моето излизане, имахме промеждутък от 20 дни и веднага лепнах ковид. Имах и болничен престой, като цяло не ми се говори за това - неприятна работа, Слава Богу, всичко мина", призна сребърният медалист във "Фермата".

Далеч по-тежко обаче той е приел загубата с дядо си. "Разстройвам се и сега, когато започвам да говоря. Дядо ми беше голям човек, обединителят на нашата фамилия. През целия си живот даваше всичко за нас, не само за синовете и дъщеря си, но и за всичките си внуци. Нашата връзка беше най-силна от всички внуци и правнуци, най-много харесваше мен. Много обичахме да пием по 50 гр ракия - бяхме си взели ритуални чашки. Обичаше домати с пресен зелен лук. Дядо ми беше интелигентен, ерудиран човек, говорехме си за политика, за любови... Човек, от когото много можеш да научиш", открехна сърцето си Калоян.