Е, имайте милост, стряскате феновете!

И не, снимката не е правена по „Хелоуин” и затова се чудим що за реакции са искали да предизвикат. Каквато и да е била тяхната цел, ефектът е разтърсващ, а потребителите само сипят коментари по техен адрес и си намериха повод за подигравки. Софи Маринова, Емануела и Преслава безспорно са привлекателни и имат много обожатели, но тук успяха да стреснат всички. Личи си, че купонът е бил пълен обаче и представителките на чалгата демонстрират близките си отношения, пишат от skandalno.net.

Не остават съмнения, че са си дружки или поне не си скубят косите, както някои други техни известни колежки. Може би, защото няма за какво. Общи мъже не са имали, поне до днес не сме чули такъв слух, не се карат по между си коя да е певица на годината, защото всяка си знае мястото и нещата между тях изглеждат весели и непринудени.

Да, ама тяхното фото първоначално вкарва в шок тези, които се натъкнат на него, а после вече идва и изненадата, че трите луди глави, които са се щракнали, са добре познатите силиконови изпълнителки.

Коя от тях най-много ви плаши тук?