The Family of Gipsy Kings пристигат в България през август по покана на „La Cubanita”.

Световноизвестната група ще разгорещи столичани с вечните си хитове в „La Cubanita” София на 5-ти август (сряда) и „La Cubanita En El Mar” Свети Влас на 6-ти (четвъртък). Интересът към турнето им у нас е огромен и се очаква това да е събитието на Лято 2015.
„Винаги се стремим да предлагаме на гостите си интересни и атрактивни програми, които не могат да видят навсякъде.

Специално това гостуване го планираме от доста време и сме щастливи, че най-после ще бъдем техни домакини”, споделиха от „La Cubanita”. От там категорично отказаха да коментират хонорарите на звездите, като се позоваха на конфиденциалността на договора с тях. „Важното е, че ни очакват две неповторими вечери в София и Свети Влас с музикантите от The Family of Gipsy Kings и се надяваме по този начин да зарадваме гостите си в разгара на лятото”, допълниха от клуба.

Третият обект от бранда - „La Cubanita Beach Bar” (Слънчев бряг) също предложи много големи имена в програмата си до сега. През юли в новия хит на плаж Какао гостуваха Емил Ласария, DJ Карлос Галярдо, Ларис и Адриан Сина. През август се очаква ново съзвездие. На 1-ви пристигат Том Боксер и Морена, на 5-ти - DJ Sash, а на 12-ти – Ice MC.