Британският таблоид The Sun събра отново поп-фолк певицата Андреа и най-добрия ни професионален боксьор в тежка категория – Кубрат Пулев - Кобрата. Статията, публикувана в изданието, носи името „Коя е Андреа Пулев? Невероятната приятелка на Кубрат Пулев, която е поп звезда“. В нея е описана биографията на пищната блондинка, включително е посочена като носителка на титлите „Мис София“ и „Мис Туризъм България“.

„Приятелката на Кобрата се застъпва за мъжа си и дори днес публикува снимка в Инстаграм, на която двамата се целуват“, пише в материала. Проверка на „Монитор“ обаче установи, че към този момент въпросният кадър не фигурира в социалните мрежи. Интересът на медията към родните знаменитости е породен от обявяването на датата за мача на Пулев с Антъни Джошуа, тъй като в текста са посочени подробности и за него.

Оказва се, че The Sun не пише за първи път за изпълнителката на „Как те искам“, чието име по паспорт е Теодора Руменова Андреева. В онлайн изданието има още материали за нея, които датират от март и декември миналата година, както и един от 2018-а. Информация за нея има и в други британски медии, включително и в един от най-тиражираните вестници - Daily Mail.

Андреа не пропусна да сподели статията в профила си във Фейсбук, с което намигна, че най-вероятно спекулациите за подновената й връзка с Кобрата са истина. Освен това в графата „Информация“ е посочено, че „От 2006 г. е обвързана с шампиона по бокс Кубрат Пулев“. Припомняме, че новина за наново пламнала искра между певицата и боксьора се появи и у нас, след като двамата бяха забелязани в хотел в Пловдив. Нито един от тях обаче не е коментирал официално „семейния“ си статус“, а в спортните среди се шушука, че това са само спекулации.

Междувременно Андреа привлече внимание с благодарствена публикация към Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които се подиграха на килограмите й в шоуто „Като две капки вода“. „Цялото ми семейство винаги се е забавлявало на актьорската ви игра! Но най-вече благодаря на г-н Халваджиян, който за пореден път успя да направи една великолепно забавна шега. Разбира се на мой гръб, но това по-скоро ще приема за комплимент, отколкото за обида. След като вдигането на рейтинг на нечий гръб е задължително в шоубизнеса. Мисля, че съм горда, че избрахте моя“, написа тя и им изпрати целувки.