Поредното плажно парти на The Voice Of Summer Tour събра хиляди усмихнати фенове в Созопол през изминалия уикенд.

Море от почитатели и гости на крайморския град се разстла на плаж Хармани, където беше изградена сцената. Музиката и изпълнителите на The Voice развълнува присъстващите, завладяни от силна еуфория. Финалният концерт от турнето на The Voice е на 18 юли в Слънчев бряг на Cacao Beach.

Основната роля отново беше поверена на DJ Doncho, който запали публиката с миксове на любимите актуални парчета от ефира на The Voice. На сцената талантливият парти законодател се забавлява не само докато миксира, а показа и танцувален талант. На новата песен на „Ъпсурт“ -  „Ослушай се“, диджеят слезе пред пулта и в компанията на своята колежка DJ Caas, която работи с групата, демонстрира оригинална хореография, докато Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч редяха рими. 

Появата на „министъра на веселието“ Криско на сцената в Созопол взриви вълните от фенове, които скандираха името му в екстаз. След „повелителя на почивните дни“ на сцената се качиха изпълнителите от „Монте мюзик“, които разгорещиха емоцията до краен предел.

Ето какво споделят някои от артистите от турнето на The Voice за незабравимата лятна емоция, наречена The Voice Of Summer Tour.

„Чувството е уникално, за първи път участвам в такова турне, хиляди емоции прминават през мен.  Преживяването, тръпката и сценичната треска са неповторими. Втрещи ме как всички знаят песните ми, удивен съм колко много хора са си направили труда да научат текстовете. Незабравимо е! Бил съм от другата страна, пял съм песните на моите идоли по концерти, но да си сцената и да чуваш как хиляди пеят с теб – ето това е велико! Благодаря на The Voice, че ми подари тази връзка с публиката, която не съм имал до момента, този подарък ще остане завинаги“, сподели впечатления от турнето Venzy.

Били Хлапето: „Да видиш как една публика от 30 хиляди души в един глас ти пее песните и се радва - няма по-голямо щастие и благодарност от това. Все пак за един артист животът не е само музика, дори и в ден, в който не всичко е прекрасно, като изляза на сцената – попадам в друга Вселена. Мога с часове да стоя и да раздавам автографи. Бил съм на няколко големи турнета, самият аз съм организирал, специално за The Voice Of Summer Tour искам да кажа, че крайният резултат е толкова успешен и позитивен, защото всичко до най-малкия детайл се прави с голям кеф и удоволствие - и хората го усещат!“.

Владимир Ампов-Графа: „Турнето е супер успешно, радва ме, че толкова много хора се събират във всеки град и знаят всички песни от начало до край. Подборът и подредбата на изпълнителите са много добри, което всъщност е изключително важно. Колаборацията на DJ Doncho с изпълнителите е чудесна, първо той прави контакта с публиката, нахъсва ги и всички си тръгват заредени от тези концерти. Лично аз много се забавлявам, невероятна наслада е – често снимам публиката с телефона си, тя наистина силно и възторжено пее. Даже веднъж ми се обадиха по грешка, докато бях на сцената.“

Още снимки от Созопол можете да видите в нашата Галерия

Финалният концерт на The Voice Of Summer Tour ще бъде на Cacao beach  в Слънчев бряг на 18 юли от 21:00 ч.