Музикалното събитие на лято 2013 - The Voice Of Summer Tour акостира и в Лозенец.

Поредното морско парти на най-голямата музикална медия у нас развълнува и разтанцува хилядната публика в курортното селище. Седмото по ред парти от лятното турне на The Voice ще се завихри утре в Созопол от 21:00 часа на плаж Хармани.

Вчера вечер публиката в Лозенец избухна още на стартовия парти микс на DJ Doncho. Завладяващите бийтове от сетовете на талантливия диджей взривиха тълпата пред клуб „Хасиенда“. Като гост звезда на сцената на The Voice се качи група Ice Cream, а веднага след тях появата на „министъра на веселието“ Криско вдигна емоцията до най-връхната й точка.

Публиката аплодира и пя заедно с Михаела Филева и Venzy, Били Хлапето, Lexus и Графа.

Кулминацията на вечерта отново се оказа появата на „Ъпсурт“, които изпяха класиките на българския хип-хоп и бяха извикани на бис с „Втора цедка“.

Сред гостите в бекстейдж зоната на The Voice в Лозенец бяха съпругата на Влади Ампов-Графа, певицата Белослава, приятелката на Буч от „Ъпсурт“ и други.

Победителите в играта Тhe Voice VIP Fan от Бургас се снимаха с всички изпълнители, взеха автографи и се докосанаха до славата като се качиха на сцената на The Voice Of Summer Tour.



Морските концерти на The Voice Of Summer Tour продължават в:

Созопол – 13 юли, плаж Хармани
Слънчев бряг - 18 юли, Cacao beach