Своята премиера в телевизионен ефир и в Интернет направи най-новото музикално заглавие в репeртоара на Юнона – “Ти не си виновна”. С появата му певицата представя един различен творчески поглед, за който допринася и имиджовото видео, заснето от режисьора Ивайло Спасов.

“Мисля, че се получи едно доста закачливо предложение от моя страна, доста различно и интересно и от музикална гледна точка, а също и с имиджовия клип, нещо което отдавна не бях предлагала”, споделя Юнона в новия брой на “Звездно”.

“Ти не си виновна” е по музика и аранжимент на Avi Benedi и текст на Мариета Ангелова, а специална изненада за зрителите е появата и във видеоклипа на Avi Benedi.



“Съгласувахме заедно с Ави и тъй като той не беше в България – неговите кадри са заснети във Виена, но мисля че се получи доста добре”, разкри още певицата.

Юнона издава, че вече работи и по друга песен, но засега не иска да издава подробности за нея, защото вярва, че на този етап “Ти не си виновна” е песента, която трябва да развие пълноценно своя потенциал и да се наложи на музикалния пазар.

Източник и сн.: Planeta.tv