Венета Райковa знае, че половинката й Тихомир не би й изневерил, затова без особено внимание гледа на слуховете, че той е имал извънбрачна връзка.

Тлъста клюка, прокрадваща се в шоусредите, гласеше, че Тишо – мъжът на телевизионерката, поддържа интимна връзка със свое старо гадже, за което известната му половинка разбираемо не е на ясно.

Оказа се обаче, че става дума за измислици, скалъпени от жълти медии, целящи да разбият хармонията в дома на звездното семейство.

Кинезитерапевтка с името Елжана не само че не е интимна дружка на гологлавия ресторантьор, но той никога не е и познавал подобна особа, коментира изказванията на Тишо life.dir.bg, цитира kliuki.bg.

„Не познавам такава жена, не съм имал гадже с такова име, с такава професия, всичко е измислено“, с откровеност споделя героят от риалити формата „Биг Брадър”.

*Венета, Патрик и Тихомир

Зад него застава и съпругата му. Венета Райкова е категорична в убежденията си, че Тихомир не й изневерява. Припомняме ви думите на Венета:

„Не знам Тишо да има любовница, не ми е давал никакъв повод да го подозирам. След хубавия рожден ден, който направихме на Патрик, жълтите издания пак ни погнаха“, сподели блондинката, като допълва, че в дома им цари разбирателство и спокойствие, които нямаше да са налице, ако той криеше толкова голяма тайна.

Снимка: Bulphoto