Валери Божинов е попаднал в черния списък на спортния директор на „Партизан“ (Белград) Ивица Илиев.

Бившият национал на България няма да получи предложение за нов договор и ще напусне отбора след края на сезона, дочу HotArena

Такава е съдбата и на 30-годишния нападател Никола Джурджич. Идеята на ръководството била да се освободят места за младите таланти Душан Влахович (16г.) и Джордже Йованович (17г.), които да оформят постоянен и силен тандем в атака. В Сърбия за тях се говори като за най-обещаващите футболисти, които след време ще станат двигатели на националния отбор. Анализаторите в Сърбия прогнозират, че от пролетта Божинов все по-често ще търка скамейката и ще излиза в игра най-вече, когато „гробарите“ изостават в резултата.

Това вероятно ще забави завръщането на Валери в националния, тъй като Петър Хубчев гледа да вика футболисти, които играят в отбора си. Хора от кръга на нападателя издават, че той мечтае да завърши кариерата си в Италия, като нямал претенции за клуб. Валери неведнъж е казвал, че на Ботуша се чувства най-спокоен и успява да разгърне потенциала си, пише „Галерия“.