Голямата Тина Търнър изгледа мюзикъл посветен на живота й в лондонския театър "Олдуич" миналата вечер. Спектакълът "Тина" разказва за живота на звездата, като в него звучат най-популярните ѝ песни. Още с влизането на Търнър в залата, публиката се изправи на крака и я аплодира бурно.

78-годишната дива се появи в черен костюм и мрежести ръкавици, като беше придружавана от съпруга си Ервин Бах. След спектакълът изпълнителката сподели: "Трудно е да видиш някой друг да прави това, което ти си правил 40 години. Аз съм перфекционист, така че гледам малко критично". По думите ѝ обаче тя се почувствала горда след като изгледала представлението, направено толкова добре. На въпроса дали е участвала в създаването на мюзикъла Тина заяви: "Умориха ме от работа!".

В мюзикъла "Тина" главната роля е поверена на 30-годишната певица Ейдриън Уорън. Младата актриса има зад гърба си богат опит на Бродуей. "Истински щастлива съм, че самата Тина Търнър труда на целия ни екип. Вълнуващо е, че сподели този момент заедно с нас, защото тя просто е най-добрата", каза Уорън.