Eдин от най-популярните уеб сериали „Следвай ме“ е номиниран в два престижни европейски фестивала за дигитални продукции. Хитовата тийн-драма, дело на 7Talents, е първият български сериал в селекцията на Webfest Berlin (7-8 септември), като попада сред осемте финалисти в категория „Returning Series“ и ще се бори срещу продукции от САЩ, Великобритания, Франция, Канада и Русия. Фестивалът е първият, посветен на представянето, отличаването и подпомагането на дигиталните сериали по целия свят.


„Следвай ме“ влиза в надпреварата за статуетка и на четвъртото изданиe на испанския Seriesland - Bilbao International Digital Festival (24-27 октомври), където в категорията „Amets Section“ сериалът отново ще се бори срещу продукции от цял свят - Австралия, Англия, Германия, Франция.

Зад успехите на продуцирания от 7Talents „Следвай ме“ стои екип от над 30 души, а в главните роли са тийн идолът Христина Христова – Тита, актрисата Михаела Павлова и моделът Лина Роскин. В главните мъжки роли са танцьорът Марио Михайлов, моделът и актьор Илиян Илиев и носителят на наградата „Икар“ Антоан Петров.



„Следвай ме е най-успешният уеб сериал у нас за 2017 г., номинациите, които сериалът получи на 2 международни фестивала е още едно признание за целия екип на проекта“, сподели изпълнителният продуцент Боряна Гидикова.



Звездата на уеб сериала Тита от своя страна разкри, че историята в сериала е успяла да докосне всички тийнейджъри в България, защото в сюжета и героите те откриват себе си. „Когато децата ме видят ми казват Бела, ето толкова силно те живеят с моята героиня“, допълни звездата.