С награда на тазгодишната церемония на Lifestyle Awards бе удостоена дизайнерката Севдалина Дякова. Нейните тюрбани бяха изключително високо оценени в категорията "Иновативен моден бранд". Наградите Lifestyle Awards се правеждат за втора поредна година и събират на едно място едни от най-популярните лица от шоубизнеса. Победителите в отделните категории бяха наградени със специални статуетки, оценяващи постиженията им в различните сфери, сред които "Най-стилна личност", "Модел на годината", "Секссимвол на годината" и т.н.



Севдалина Дякова е известна като българката, чиито тюрбани впечатлиха известната етно певица Ищар. Миналата година младата дизайнерка, омаяна от екзотиката на Близкия изток и музиката на Ищар, разработи специална колекция тюрбани в силни контрастни цветове и много паети.

Тюрбанът се превръща в моден аксесоар и у нас – сред звездните клиенти на бранда Sevi by Sevdalina D. са имена като Тита, Николета Лозанова, Александра Петканова, Анелия, Златка Димитрова, ДесиСлава, а част от ръчно изработваните тюрбани са по специални изисквания и поръчка от съпругите на едни от най-богатите мъже от арабския свят.