Тези дни стана ясно, че Гери-Никол се е върнала при ММА боецът Даниел Илиев. В същото време конкурентката й Тита е на крилете на любовта с неговия колега Недко Николов от самото начало на връзката си и до момента са заедно, отричайки каквито и да е раздяли, било то и кратки.

"Истината е, че от началото на връзката ни сме неразделни. От първия ден живеем заедно и може би такава луда и истинска любов в наши дни няма", категорична е блондинката в интервю за "България Днес". Певицата не обича да крои планове за бъдещето си, но не крие, че има сериозни намерения към любимия си и дори се надява да си имат наследник. "Единственото нещо, което мечтая, е да съм щастлива, успяла в начинанията си и майка за пример на моите деца", казва още Тита, която преди седмици рязко обърна кариерата си на попфолк вълна в дует с Джена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tita (@hrisistar)

Заради новите си музикални вълнения, Тита не крие, че е станала жертва на агресията на фенове. "Аз самата съм жертва всеки ден на онлайн тормоз. Това да напишеш лош коментар или статия на гърба на някой не е готино. Това не е градивна критика. Това е хейт. В началото много се връзвах, но с годините спрях да обръщам толкова внимание. И започнах да живея живота си както искам и съм щастлива от това, което съм", категорична е нашумялата от Х Фактор изпълнителка.