Двете тийнсензации Тита и Гери-Никол смениха амплоато – двете блеснаха в удивителни тоалети в седмицата на модата в София.

Мацките бяха избрани от два модни бранда да представят по един пролетно-летен тоалет от всеки.

Тита дефилира редом до познати светски икони като Златка Димитрова, като в кюпа бе и Велина Узунова. Преди да стане певица откритието на Криско проби най-напред като модел. Името й се популяризира, докато бе в Ангелите на Мегз и рекламираше дрехите на дизайнерката.


Тита се появи на модния подиум в сребриста пола и черна, прозрачна блуза с интересни орнаменти. На главата й стоеше корона, с което критиците се избъзикаха, че вече е детронирала колежката си Гери-Никол, която се провъзгласи за „кралицата“ в един от предишните си хитове („I am the queen”).

За разлика от Гери, Тита не пя. Варненката се появи облечена в бяло асиметрично сако, единият ръкав на което бе срязан, а другият - дълъг. По същия начин бе скроен и панталонът й, решен в черно – единият крачол бе къс, а другият – до глезена.

Изпълнителката на „Ела и си вземи“ не носеше корона върху главата си, а бял завързан шал, под формата на лента за коса. Освен, че се изяви като модел за пореден път, Гери пя на сцената, пише HotArena.