В клиповете и на сцената ТИТА е предизвикателна и скандална, но в живота е по-скоро доброто момиче Христина Христова. За крехките си 18 години тя успя за отрицателно време да се превърне в една от поп сензациите в българската поп музика. Извън музикалната сцена тя се изявява като модел и актриса.

Неотдавна дебютира в тийн сериала "Следвай ме" и смята да продължи и в тази насока. Ето какво разказва младата певица специално за читателите на Woman.bg.

- Тита, всяко твое парче се утвърждава като номер 1. У нас малко изпълнители могат да се похвалят с такава последователност в успехите си. Смяташ ли, че си родена под щастлива звезда?


- Винаги съм знаела, че съм родена с късмет. Но това никога не е достатъчно. Успехите винаги идват с много работа. Благодарна съм на Криско, който е мой музикален продуцент. Той е страхотен човек и професионалист. Работата с него е приятна и лека, защото говорим на един език.

- Кариерата ти тръгва от Х-Фактор като част от групата Sweet 16. Смяташ ли, че ако не беше продължила соло, щеше да имаш този успех? Питам те, защото при последното издание на този формат именно група спечели първото място. А у нас е доказано, че момичешките групи трудно преуспяват, така както соловите изпълнители.


- Работата с група е много трудна. Аз съм пяла в два състава преди участието ми във формата. Ако не си готов да поставиш егото си на заден план и да мислиш с останалите като едно - няма как да се получи.

- Ти си все още ученичка, лесно ли ти е да съчетаваш кариера с образованието?

- Смятам, че успявам доста добре да ги съчетая. Това определено е благодарение на моето семейство и преподавателите, които ме подкрепят в начинанието. След като завърша средното си образование, ще продължа да уча. Смятам да запиша специалност бизнес, какъвто всъщност е и профилът ми в гимназията. И смятам, че ще напредна много бързо с материала.

- Хората, които те познават, те определят като изключително скромна и земна. Ти идваш от малък град - Силистра, как успя да се съхраниш такава каквато си и да не се главозамаяш?


- Да, такава съм. И се радвам за това. Виновниците са моите родители, които винаги ме напътстват и ми показват правилния път. По пътя на славата ми се наложи да порасна по-бързо от връстниците си. Започнах да се сблъсквам с много неща от много малка. Но смятам, че колкото по-малък човек се сблъска с живота, толкова по-отговорен става той.

- До каква степен би заложила на скандала като начин за постигане на успех?

- Когато си успешен, е почти неизбежно да не се завърти някой скандал покрай теб. За мен лично той е на последно място. Защото знам, че това е до време. А качествата са вечни.

- Напоследък се изявяваш и като актриса. Какви са намеренията ти в тази насока?

- Обичам да се развивам. И смятам да продължа да го правя в киното.

- Всъщност каква мечтаеше да станеш като по-малка?

- Винаги съм искала да съм певица, актриса и модел.

- Кои са твоите чисто женски изкушения?


- Чантите. Имам огромна колекция от всякакви модели. Иначе не бих казала за себе си, че съм твърде суетна. Винаги е било с мярка. Всяка една жена трябва да е малко такава. Бих казала, че обожавам да експериментирам с визията. Сякаш ставам друг човек.

- Получаваш ли неприлични предложения от фенове?

- Да.

- Неотдавна твоя колежка обяви публично, че върху нея е упражняван секс тормоз от почитател в социалната мрежа. Сблъсквала ли си се с подобно нещо?

- Не, и се радвам, защото не толерирам такова отношение.

- Остава ли ти време за гаджета?

- За любов да...

- Какъв е идеалът ти за мъж?

- Нямам такъв. Любовта няма идеали.