Тита още веднъж потвърди, че е скарана с колежката си Гери-Никол. Припомняме, че двете бяха част от триото Sweet 16, което се изявяваше на сцената на „Х Фактор”. Въпреки подкрепата на младите зрители групата отпада от "Х Фактор" в последния лайв и така се разпада. Гери-Никол е първата от трите момичета, която прави големия пробив. Това става с "Ела и си вземи" - парчето, което записва с Криско и става абсолютен хит.

А сега Криско застана зад Христина и видеото към първия й сингъл е гледано вече над 4 млн. пъти. За съжаление с днешна дата Тита не поддържа връзка с Гери-Никол. "В момента с нея нямаме допирни точки, всяка следва собствения си план", сподели Тита пред „България днес”. Тя потвърди връзката си с ММА боеца боеца Недко Николов, но без да споменава името му.

„Мъжете в моя живот са изключително малко и в момента имам до себе си човек. Щастлива съм с него", сподели Тита. Вероятно заради натоварения си график и многото неща, в които влага енергията си, Тита е поизоставила студентството. Тя бе приета финанси в УНСС