Тита реши да отговори на упреците заради избора си на мъж, видя Hotnews.bg. Красивата блондинка бе нападната от редица фенове, които не одобряват новото й гадже - ММА боеца Недко Николов. Изпълнителката преди дни призна официално за връзката си с него в мрежата, като публикува обща снимка на стори, а негативните коментари заваляха моментално. "Поредното красиво момиче с тъп батка. Банална гледка!" - беснеят почитателите й.

Редица последователи на Тита са недоволни и не могат да си обяснят решението на певицата да зареже стария си приятел, който беше истински красавец, и да се хване със здравеняка. Днес обаче тя пусна общо фото с Недко Николов от сватба в официалния си профил. „Не слушайте хората какво говорят. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота”, коментира кратко и ясно младата музикална надежда, която изглежда повече от блестящо до новия си любим.

Николов също пусна във Фейсбук профила си снимки от сватбата, на която Тита е негова официална дама. Доскоро той не публикуваше общи снимки с певицата, но явно отношенията им са достатъчно сериозни, за да го направят и двамата почти едновременно.