И поп певицата Тита, по примера на Кубрат Пулев и Андреа, крие за раздялата си с гаджето вече 3 месеца, пише „Галерия“. Тийнидолката и Виктор Ризов се разделили още през февруари. И докато Кобрата и Андреа пазели тайна заради жаждата на певицата за слава, то Тита го правела по задължение. Нейният продуцент Криско я „посъветвал“ да продължи да се прави на обвързана заради имиджовата стратегия.


Тита и Виктор имаха сериозна връзка в продължение на повече от 2 години. Ризов бе добра партия за звездата, тъй като произхожда от заможно семейство и има приятна визия. Момчето искаше връзката му с певицата да се развива, правеше планове за семейство и брак. В договора на Тита обаче изрична клауза й забранява подобни „своеволия“ и така в крайна сметка се стигна до раздяла.


Според запознати вина до голяма степен имала и певицата, която през последната половин година доста изстинала към Виктор. Не е изключено красавицата да си има ново гадже, но докато Криско не даде разрешение, връзката й няма да види бял свят