Казват, че любовта може да промени човека, а това твърдение може би важи не само за някакви по-големи и значими качества, но и за много по-дребни детайли от живота и всекидневието. Съдим по любимата ни певица Тита, която доста се промени с връзката си с ММА боеца Недко Николов. Знаете, че връзката ѝ не е сред най-одобряваните аспекти в личния ѝ живот от феновете ѝ и тя често изключва възможността под снимките ѝ те да коментират. Това мнение обаче по никакъв начин не се отразява на връзката ѝ... или поне така изглежда.

Всъщност Тита е по-секси и женствена отвсякога. От story-тата ѝ пък разбираме, че покрай любимия си Тита има и нова страст - бойните изкуства. В едно от кратките видеа видяхме певицата с боксови ръкавици да атакува мъж, който много прилича именно на Николов, на ринг. Дали е той или не, няма никакво значение, факт е, че тяхната двойка е поредното доказателство, че с течение на времето партньорите започнат малко или повече да си приличат в техните хобита и интереси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tita (@hrisistar)

Една от последните снимки на Тита в социалните мрежи пък успя да разбуни духовете - както сред феновете ѝ, така и сред родните таблоиди. Става въпрос за кадъра по-долу, на който по-наблюдателните са забелязали пръстен на дясната ръка, който някои веднага набедиха за годежен. Припомняме, че годежните пръстени се слагат на лявата ръка по принцип, но в крайна сметка всичко е въпрос на лично предпочитание.