Трябва да се признае смелостта на тийнидолката Тита да участва в сериал и да покаже всичките си недостатъци.

Благодарение на „Следвай ме“, феновете ѝ видяха, че певицата няма нищо общо със скъпата си и ултра обработена визия, която видяхме в двата ѝ музикални клипа, научи HotArena.

Вече ви разкрихме, че Тита без грим е неразпознаваема. От следващите серии на уеб поредицата, която Криско продуцира, разбрахме, че изпълнителката не е висока и стройна, както я правят да изглежда във видеата към песните ѝ „Късай“ и „Вуду кукла“, а всъщност е доста нисичка и не толкова слаба.



В сериала Тита е провинциалната девойка Бела, която говори меко и се държи и облича доста семпло и рязко контрастира на градската обстановка в столицата и на съучениците си в софийската гимназия, в която тя се мести да учи.

Там се сблъсква и с известната влогърка София, на която Бела е голяма почитателка и за свой ужас се превръща в нейна мишена, която търпи унизителните ѝ действия. Провинциалното момиче до един момент издържа на нападките на София, но след това става все по-уверена в себе си и започва да ѝ се противопоставя.

Най-напред започва със стайлинга.

Именно там лъсна истинската фигура на Тита. В следващите епизоди Бела ще се превърне в красива дама, благодарение на грима и готините дрехи, която ще открадне гаджето на влогърката.

Изводът е, че Тита е поредната популярна дама, чиито клипове и снимки в мрежата търпят обработка и издължаване, за да може тя да изглежда по-висока и слаба.