“Усещам образа си в уеб сериала “Следвай ме” много близък до моя, тъй като героинята ми Бела е едно момиче от провинцията, което идва в големия град. На мен това ми се случи, когато записвах песента “Вуду кукла” и ми беше ми много трудно да свикна с цялата обстановка, с големите разстояния и многото хора, тъй като в малкия град всички се познават и всичко е на разстояние от три минути” - разкрива тя пред Мирослава Иванова в “Събуди се”.

“Следвай ме“ е уеб сериалът с най-успешен дебютен сезон в България. Той разказва история за силни момичета влогърки, драматичното ежедневие на тийнейджърите и как те се оправят със своите проблеми, любовта, приятелствата и всички предизвикателства, които животът ти представя на 16-годишна възраст. В сериала с главна роля участва любимата поп звезда на хиляди тийнейджъри - TITA.

“Следвай ме“ е сериал, който за първи път надниква в живота на влогърите, инфлуенсърите, Инстаграм звездите. В сюжетната линия с акцент е ролята на социалните мрежи в живота на тийнейджърите, как последователите създават и променят живота и отношенията им. До момента “Следвай ме“ има реализирани два сезона, които са генерирали над 15 милиона гледания на всички платформи.

“Тита е един образ, който показвам само на сцена. В реалния живот съм Хриси и съм много стеснителна. Този образ не е роля, част е от мен, но се пробужда само когато съм на сцена. Емоцията ме кара да бъда дръзка” - споделя певицата.

“Подготвям два нови музикални проекта. Единият може би ще го пуснем през лятото. Едната песен е романтична балада. Мисля, че ще е хубаво хората, които ме слушат и наблюдават да видят една по-друга страна от мен” - разкрива талантливото момиче, чиято кариера като певица стартира на сцената на X Factor.

“Вярвам в положителното мислене и енергията, която излъчвам.Смятам, че нашите мисли определят това, което ни се случва и затова гледам те да бъдат целенасочени. Определено обаче се изисква много работа и лишения, за които малко хора знаят” - разказва тя за своята формула на успеха.