От 29 май поп певицата Тита ще зарадва своите фенове с ново звездно участие – тя влиза в главната роля на най-новия уеб сериал във Vbox7.com „Следвай ме“.

Съвместната продукция между 7Talents и ADAMAND – лейбълът на рапъра Криско, разказва историята на 16-годишната Бела (Тита), която идва в София, за да учи в една от най-добрите гимназии в столицата.

Гледайте втория трейлър на сериала и разберете 3 от нещата, които разкрива Тита за ролята си и „Следвай ме“:

"Чувствам моята героиня Бела много близка до себе си. Тя е момиче, което идва в големия град и трябва сама да се пребори с всички трудности. Когато бях на 15 години дойдох в София, за да участвам в шоуто X Factor и за мен това също беше предизвикателство.

Както Бела, така и аз, имаме верни приятели, а с тяхната подкрепа всичко е преодолимо.

Тази роля е първата за мен и е изключително важна. Екипът е страхотен, мисля, че заедно направихме интересни неща на снимачната площадка, така че „Следвай ме“ ще се хареса."

В ролята на София, другият основен персонаж в сериала, ще видим фотомоделът Лина Роскин, която досега се изявява предимно на модния подиум и в музикални видеоклипове.

Лина е много добре позната на онлайн потребителите, защото нейните снимки в Instagram се радват на изключително голяма популярност.

Ролята на най-добър приятел на Лина в сериала е поверена на Илиян Илиев, който също има завидна кариера на модния подиум.

Интересен факт е, че американска компания за детски играчки избира Илиян за двойник на куклата Кен.

В „Следвай ме“ ще гледаме и рап изпълнителката Diona (Денислава Сашова), а основното послание, което Денислава иска да предаде е, че и момичетата могат да рапират.

Три от мъжките роли са поверени на Антоан Петров, Марио Михайлов и Петър Гигов.

Антоан се занимава с актьорско майсторство и е 3-ти курс в НАТФИЗ, Марио е на 24 години и е танцувал на много от големите сцени в България, както и извън страната. Hivemat е рок групата на Петър, който пише авторски парчета и преди време се е занимавал с дублаж на детски филми.

Ралица Добрева е другата млада и талантлива актриса, която влиза с роля в сериала, която е участвала в доста късометражни филми, в момента учи кино режисура.