Тодор Батков-младши се радва на засилено женско внимание след раздялата си с Юлия Юревич.

Един от топергените на София е честа "жертва" на бръмчалките в столицата.

Поредните, която си набелязаха сина на бившия собственик на "Левски", са сексапилните Дилена Димитрова и Анджелина Атанасова.

Първата го приклещи в собственото му заведение. Класиралата се на второ място в конкурса "Мис Плеймейт" сексбомба и младият бизнесмен показаха изненадваща близост на парти в събота вечер. Още с пристигането си в клуба в Студентски град Дилена се лепна за собственика му. Тя седна във ВИП сепарето му и не се отдели от него цяла вечер. Скандалната сексбомба не спря да се гушка и отърква в него.



В един момент Батков се оказа сякаш в мъжки сън. Към двамата се присъедини добре позната дружка на Дилена - Анджелина Атанасова. Така от едната му страна го притисна брюнетката Димитрова, а от другата - блондинката, която също стана известна покрай конкурса "Мис Плеймейт" и опитите си да прави кариера във фолка. Тримата побързаха да си направят снимка. Впечатление на нея прави влажният поглед на Тодор, докато прегръща горещите блондинка и брюнетка.



Дилена и Анджелина се подготвиха старателно за атаката на топергена

"3 в 1 - неочаквано добра комбинация. Ще получа удар от вас", похвали се той на приятелите си в социалните мрежи и бързо си спечели завистливите коментари на мъжете. Анджелина пък му отговори: "Ммм, неочаквано секси комбинация". Не е ясно как е завършила вечерта за триото.

А двете явно се бяха подготвили подобаващо за атаката на Батков. Няколко часа по-рано те нагорещиха онлайн пространството със своя обща снимка, позирайки по розови прашки.