Тодор Гаджалов, който е на 20 години и е от Пловдив, е явният фаворит на Миро в шоуто „Гласът на България”.

Момчето изцяло е влязло под кожата на своя треньор. Последният не пести хвалебствията и поощренията след всяка репетиция или концерт.

Съществуването на Тодор в предаването обаче не е съвсем безметежно. Преди няколко дни той беше нападнат от напусналата преди време шоуто учителка Наргиз Саидова. Тя не скри, че момчето видимо е толерирано, пишат kliuki.bg

При това не само като отношение, но и като песни, които му се предоставят. И според феновете в интернет това е така. Те също не спират да критикуват студента в Музикалната академия в града под тепетата. Според младите хора Тодор Гаджалов се справял на ниво караоке.

Не представлявал нещо особено и дори сравнен с останалите ярки мъжки таланти като Радо, изглеждал безличен. Единствен от треньорите, по-резервиран към Мировия фаворит е Кирил Маричков. Най-застрашена от покровителството на Миро над Тодор се чувствала Мелинда, която също е сочена от много хора за финалист в „Гласът на Бъгария. За нея също се говори, че разчита на височайше рамо, тъй като е известно приятелството на баща й със Слави Трифонов.