Тодор Славков призна пред Деси Цонева, с която са приятели, че често сънува баща си Иван Славков. Той не може да забрави уроците по ски, които му давал родителя на Витоша и споделеното от двамата време. „Не го сънувам всяка нощ, но с годините ми се явява все по-често”, обясни бившият участник „ВИП Брадър”. Бившият шеф на телевизията Иван Славков си отиде на 1 май 2011 година.

Тодор уточни, че няма жена до себе си в момента, като изключим дъщеря му Катерина. Момиченцето, което е в шести клас, все повече прилича на баба си Людмила Живкова. „В началото на пубертета е”, каза Славков пред Цонева. Той бе категоричен, че неговият пубертет е бил доста объркващ период в живота му. Въпреки че няма партньорка в момента, Тодор с радост би гледал още деца, като едно от тях задължително ще кръсти на себе си.

Славков-младши стиска палци на Станимир Гъмов да спечели "ВИП Брадър" след две седмици. Участникът в няколко риалити предавания смята, че вече две години ВИП сезонът е по-слаб от следващия Брадър, който е със заглавието most wanted.