Главният герой на стартиращото по TV7 тази есен риалити шоу „Ексмилионер търси съпруга” Тодор Славков сподели, че броят на кандидатките за негова съпруга надминава очакванията му.

Част от девойките решили, че могат да скъсят драстично пътя до сърцето на Славков и му се представяли директно, където го видят. Малък Тошко в момента е на почивка на родното Черноморие и често, докато разпуска вечер с приятели, на масата им се присламчва по някоя кандидат-съпруга.

"Радвам се, че има толкова голям интерес към мен и шоуто е популярно, още преди да е започнало, но не мога да правя подбор на подобни места", споделя с усмивка желаният ерген. "Сега съм на море, а кой ще участва в шоуто, ще реша, след като се върна в София през август", допълва наследникът на фамилия Живкови.

TV7 и продуцентите от !no frame media припомнят, че до 5 август кандидат-съпругите могат да изпращат писма, с които мотивират желанието си да се борят за сърцето на Тодор Славков, и снимки на адрес xmilioner@tv7.bg. Риалити форматът „Ексмилионер търси съпруга” ще стартира по TV7 през есента.

Актуална информация за шоуто можете да намерите на официалната Фейсбук страница на предаването и на специалния сайт на формата