След като буквално изчезна от публичното пространство, след спечелването на поредния сезон на Big Brother All Stars, Тодор Славков най-накрая се появи.

Той гостува в "На кафе", с което ясно показа, че всичко с него е ОК, въпреки многобройните слухове и жълти писания. Той разказа за второто си участие в риалитито, както и за голямата си любов - дъщеря си Кати.

Той сподели, че не се гордее от поведението си в Къщата, но и не съжалява за нищо.

"След като излезнах сестра ми ми каза някои лоши неща. Не се гордея с магариите си. За нищо обаче не съжалявам. Ако тръгна да се оправдавам ще е още по-глупаво".



Тодор Славков даде да се разбере, че не е очаквал да спечели, именно защото е част от фамилията Живкови. Той сподели, че соц времето му липсва, макар че е бил сравнително малък, когато дядо му е бил на власт, пише "Блясък".

Пред Гала Славков разказа за любимото си момиче - дъщеря си Кати. Оказа се,undefined че малката не само прилича на него визуално, но и по характер. Тодор сподели, че два пъти е виждал щерка си, докато е бил в Къщата, а самата тя е изгледала почти целия формат.



"Гледала е цялото предаване и не е изненадана от нищо, което е видяла, защото ме познава", сподели бизнесменът.

Бившата му половинка Силвия също даде да се разбере, че баща и дъщеря са в прекрасни отношения и се виждат всеки уикенд.

"За Кати той е най-якият баща. Преди я водеше на обеди с приятели, а днес вече ходят на кино. Почти всяка събота и неделя са заедно, чуват се всеки ден и нямат ограничения за виждания", допълва бившата жена на Славков.