Тодор Славков разкри, че продуцентите на "ВИП Брадър" започнали да го канят още за първия сезон на предаването. Той им поискал 200 бона, а те му отвърнали с оферта за 50. Той им отказал, но няколко сезона по-късно се договорили за 150 хиляди и той влязъл в къщата единствено заради парите. "Въобще не съжалявам, че участвах. Който каквото и да казва, това е велико изживяване. По никакъв начин не може да си доставиш подобно преживяване, освен ако не си там.

Въпросът е да попаднеш на готини хора, какъвто беше първият случай при мен. Втория път беше трагично. Единствено Ники Китаеца беше готин. Със сигурност не е обратен", спомня си той. Тодор разкри още, че победата на Део във "ВИП Брадър 3" е била нагласена, пише Стандарт. Припомняме, че внукът на Тодор Живков бе два пъти в къщата на големия брат.

През 2009 година завърши трети, а пет години по-късно спечели шоуто и стана любимата звезда на България. В договора на участниците има изрична клауза, която им забранява да обявяват сумата, заради която влизат в предаването. Думите на Славков хвърлят светлина върху