''Съвсем нормално е човек да пикае във фонтани и градинки'', заяви скандалният внук на Тодор Живков.

Преди няколко дни в Интернет пространството излезе шокираща снимка на пикаещия пред Народната библиотека малък Тошко. Имаше различни спекулации около въпросния фотос и хората се чудеха какво се опитва да демонстрира той. Дали иска да каже, че пикае на протестите или на държавата, не стана ясно.

''Просто имах естествена нужда, нямаше къде да отида, а един приятел ме снима'', разрива самия Тодор пред в. ''Шоу''. - ''Да пикаеш в градинка е най-нормалното нещо! Като няма обществени тоалетни - къде да се изпикае човек?!''.

Той разкри още, че протестира срещу Енергото, защото е платил 800 лв ток за един месец.

''Протестирам срещу монополите, освен срещу всичко останало, защото в държавата ни нищо не е наред'' и допълва ''Тези монополи трябва да бъдат разбити!''.

Тошко разкрива още вижданията си за бъдещето на България и не само: ''Все по-лошо ще става, защото целия свят се тресе, не само България. И то от Щатите ще тръгне новата световна революция, ще видиш! Това вече е реална криза, а не изкуствено създадена от банките. Накрая трябва да стигнем до обща стачка'', цитира lifestyle.bg.