Един най-колоритните участници в „Биг Брадър Ол Старс" Тодор Славков още отсега се запасява с трева за бъдещата си изява.

Тъй като ежедневните му навици са свързани с постоянен купон, той категорично е отказал да се лиши от радостите от омайването вътре Къщата. Синът на Батето вече е натъпкал багажа си с благоуханна марихуана, от която да си свива, когато нервите му в шоуто се опънат.

„Аз на това диво място няма да издържа и ден без поне нещо за пушене, няма как", похвалил се Тошко пред приятели.

Компания в Къщата ще му правят разнородни звезди и ветерани от други телевизионни издания. Сред тях са червенокосата фурия Петя Буюклиева, тежкотоварният Люси Иларионов, скандалната Калина Паскалева, певицата Бони, Катето Евро и Ники Китаеца. Тошко отсега се облизвал за хубавата Калина, въпреки че точно безкрайните афери с жени са в дъното на застигналия го банкрут.



През последните няколко месеца Славков едва задържал пет лева в себе си въпреки многобройните си бизнес авантюри. Според добре запознати почти всичките си пари наследникът на Тодор Живков е профукал за гуляи и дами със съмнителна репутация. Последните кинти от изпразнената си банкова сметка той дал именно за няколко кила марихуана, с които да се успокоява в Къщата. Малък Тошко е измислил и къде да свива цигарките със забранената субстанция.

Според договора му той ще има право на 15 минути всеки ден престой в изповедалнята, без никой да го безпокои. И факт, от шоуто наистина изключват камерите за по-специалните си участници, тъй като най-вече представителите на мъжкия пол се молели на продуцентите за определено време лично пространство, в което да задоволяват нагона си. Славков обаче е решил да съвмести двете така нужни за него самостоятелни занимания.

Историите за оргиите на сина на Иван Славков са безкрайни. Във всички тях главна роля имат точно забранените субстанции и алкохолът. Легенди се носят за една такава изцепка на Тодор заедно с Йоанна Захариева. Докато двамата снимали „Черешката на тортата", Тошко и певицата се награбили и правили секс, докато камерите снимат кулинарните успехи на останалите от шоуто в съседната стая, пише ''Всеки ден''.