Лентяй №1 на републиката Тодор Иванов Славков поне временно е решил да остави запоите и пощипването на мацки, за да опита за пореден път сам да изкара някой лев.

В последните дни Малък Тошко бръмчи из столицата прилично избръснат и костюмиран, за да води делови преговори за новото си начинание - внос на козметични стоки.

Близки до внука на Тато твърдят, че партньор в бизнеса му е неговата съквартирантка от „Биг Брадър Ол Старс" Евгения Калканджиева. Именно на нейните контакти Славков разчитал за пласирането на стоката си, като същевременно Мис България 1995 му обещала да организира масирана рекламна кампания, в която да участват манекенки от „Визаж".



След победата си в риалитито по Нова телевизия Тошко потъна вдън земя за повече от две седмици, като подобаващо поля с аверите си успеха, а повечето от времето си прекарваше във Варна. Сега обаче се е завърнал с нови сили, напълно изтрезнял, и смята да се хвърли във водите на сериозното предприемачество.

Една от най-добре пазените тайни в България, редом до дупката в Царичина и последните думи на Ванга, е как точно синът на Батето изкарва парите за денонощните си партита, след като няма и ден трудов стаж в живота си. Хитрецът дори се хвали, че дъщеря му Катерина смята, че татко й е началник на всички българи.

Тодор се издържаше в последните години с дяловете си в две строителни фирми, както и с известна сума в брой, която наследи от именития си баща. В последно време обаче делата му не вървяха никак добре, а петцифреният хонорар от участието в „Биг Брадър" се стопил за по-малко от месец.

Именно тогава Славков получил интересното предложение от Евгения Калканджиева и се хвърлил с ентусиазъм с главата напред. Малък Тошко не разбира нищо от мода и разкрасителни процедури, но освен на помощта на миската се надявал и на мъдрите съвети на полусестра си Жени Живкова. Дизайнерката беше вдигнала ръце от разхайтения си роднина в последните години, но сега отново имало шансове да го приюти под крилото си, щом е решил да се вземе в ръце.