Изненадите за зрителите на „Маскираният певец“ не спират и тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Феновете ще имат възможността да видят не един, а двама гост-детективи и две любими маски от предходния сезон. Обичаните актьори Юлиан Вергов и Стефания Колева ще помогнат на звездното следствие и ще опитат да отгатнат всички улики, за да разберат кой се крие под тайнствените маски. Юлиан сяда повторно на детективското място, а Стефания се впуска в предизвикателството за първи път. Явно Вергов е любимец на зрителите на предаването и със сигурност ще го видим и като основен панелист в евентуален следващ сезон. Двамата бяха звездите на сериала "Той и тя" по bTV преди десетилетия.

Тази събота гост-маските Шапката и Принцесата ще се качат отново на сцената на най-мистериозното шоу в ефира. Миналата есен Къци Вапцаров изненада всички в „Маскирания певец“, когато свали маската на Шапката, а под красивия костюм на Прицесата се криеше певицата Алисия. Любимите образи ще бъдат представени от две други звезди, а зрителите и панела ще имат едно изпълнение време, за да познаят кой стои зад тях.

В две епични битки, петте маски от втората група ще се борят, за да продължат в надпреварата. В дуел за любовта на зрителите един срещу друг се изправят Макаронът и Хищницата, а в голямата тройна битка влизат Мозъкът, Бебето и Палячи. Кои са песните, които са избрали скритите участници? Какви предметни улики ще носят със себе си? Кой ще спечели вниманието на феновете и ще продължи със сигурност напред в шоуто? Коя маска ще падне? Всички отговори ще станат ясни в „Маскираният певец“ в събота от 20:00 ч. по NOVA.


Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.