Дизайнерът и режисьор Том Форд разкрива, че най-великото му творение е неговият син Александър, който се появява на бял свят през септември 2012 г, пишат от MissBloom.

“Той е най-доброто ми творение. Това, което променя всичко, е как чувам себе си как му казвам неща, които моят баща е казвал на мен. И осъзнавам, че той е казвал това на мен, защото неговият баща е казвал същото на него и бащата на неговия баща е казвал същото на неговия баща…”, споделя Форд пред сп. ОК!

“Това да видиш себе си като част от една верига, докато преди да имаш дете, си си мислел, че светът започва с теб и твоето раждане и ще свърши, когато умреш… Мисля, че е нещо много лично, което всеки, който има дете, осъзнава за себе си”.

Смята се, че Александър се появява на бял свят, благодарение на сурогатна майка.

“Винаги съм искал дете, а преди 4 години се роди синът ми. Исках да прекарвам с него колкото се може повече време”.



Том и неговия партньор модният журналист Ричард Бъкли категорично отказват да разкриват повече детайли. Двамата са заедно вече над 28 години, а през 2014 г. сключват брак. Форд обаче споделя, че до 17-годишна възраст не е наясно със своята сексуална ориентация. “Имах си приятелка. Бях щастлив, влюбен. Разбира се, веднъж след като осъзнах, че съм гей, внезапно си казах, о да, това обяснява много неща”.