Британският секссимвол Том Харди е приключил снимките на „Лудия Макс: Пътят на яростта” с бележка до Чарлийз Терон, в която я описва като „истински кошмар”.

За свадата на звездите по време на работата им по проекта, получил „Оскар” за най-добър филм, потвърди и Зоуи Кравиц, която също се разписва с участие в лентата.

„Снимахме в пустинята за толкова дълго време. Мисля, че всички бяхме изморени, объркани и изпитвахме носталгия. За шест месеца виждахме единствено пясък. Побъркахме се, наистина!”, обясни актрисата от сериала на НВО „Големите малки лъжи”, в който си партнира с Никол Кидман, Рийз Уидърспуун и Шайлийн Уудли.

„Героите ни имаха конфликт и ако ние си гукахме и бяхме в добри отношения, то крайният продукт най-вероятно щеше да бъде 10 пъти по-лош”, обясни преди време и Терон, като разкри и пълния текст на оставената от Харди бележка - „Ти си истински кошмар, но си и много готина. Някак ще ми липсваш”.

Английският актьор вече е подписал договор за още два филма от поредицата на „Лудия Макс”., като признава, че очаква с нетърпение позвъняването за следващата лента.