Американският актьор Том Харди се готви за преговори със „Сони” по повод предстоящия филм за шпионина с обезоръжаващ чар Джеймс Бонд.

Слухове за кастинга на звездата вървят отдавна, макар продуцентите официално все още да не са затворили окончателно страницата на Даниел Крейг.

„Опитват се да се свържат с него, но до момента нямат успех. След като отказа, те предложиха да увеличат хонорара му. Говориха и с мениджърите му относно графика му за снимки.

От него обаче отговор нямат”, разказват източници на The Sun. Крейг се включи в последните три филма, посветени на Агент 007, а след като загатна, че няма да се завърне в ревера на героя за четвърти проект, фенове започнаха да предполагат кой ще го наследи.

„Има интересна поговорка в нашите среди, че ако заговориш за дадена роля преди нещата да са изяснени, най-вероятно ще си аут от състезанието за нея. Затова не бих могъл да говоря по тази тема. Ако спомена нещо, възможността си отива”, обясни Харди пред медии по повод слуховете, че именно той ще бъде новият Бонд. Ако това стане, актьорът вече знае и с кой режисьор иска да се сработи, а именно Кристофър Нолан. Двамата вече имат общи проекти зад гърба си като „Генезис”, „Черният рицар: Възраждане” и предстоящата драма, посветена на Втората световна война - „Дюнкерк”.

Новата лента Bond 25 е заложена в графика на „Сони” с премиера за октомври, 2018 г., а сред останалите имена, спрягани за главната роля са Идрис Елба, Том Хидълстън, Джейми Бел, Майкъл Фасбендър и др.