Звездните дуети на „Великолепната шесторка” събраха още над 25 000 лева от зрителското гласуване снощи, с което общата сума за проекта „Семейство за всяко дете” вече надхвърля 230 000 лева.

В тяхна подкрепа пяха именити български спортисти, поканени от Йорданка Благоева, а виртуозният цигулар Васко Василев навръх рождения си ден поздрави зрителите на bTV със специално изпълнение на живо в шоуто, с което показа съпричастността си към благотворителната мисия на bTV , УНИЦЕФ и „Глобал филмс”.

Снощи участниците избраха и песните си, с които ще продължат състезанието помежду си във вторник. Теди и Николай ще изпълнят I Will Survive, Бони и Емо - Hands Up, Наско и Йорданка Благоева - One Way Ticket, Тони и Славчо - Dancing Queen, Албена и Тома - I’m so Excited и Валя и Кольо - Daddy Cool.



С набраните средства от „Великолепната шесторка” ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ „Семейство за всяко дете”, който цели затварянето на дома за бебета в гр. Шумен и създаването на Център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство.

За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.