Толкова ли не можеш да си намериш свястна жена като за теб?”, редяла майката на айдъла Тома Здравков по адрес на любимата му Албена Михова – която е с 12 години по-възрастна от него и на всичко отгоре има и дете, пишат за възмущенията от в. “Шок”.

„Ами като си падаш по стари – вземи си някоя от старческия дом! Чужди деца като ти се гледат – деца ще има и тя, а със сигурност ще има и внуци!”, продължавала обидената родителка, но на Здравков не му пукало много-много.

Дори се говори, че Томата се кани да прекара първата Коледа с родителите си и със своята любима Албена Михова. Актрисата ще вземе в Пазарджик и синчето си Мартинчо.

Семейството на Здравкови може да стане взривоопасно. Майката изобщо не е съгласна синът й да води много по-възрастна от него жена, че и с отрасло поколение.

Като нищо след 3-4 чашки винце или ракийка, я майката, я някоя леля или чичо да каже някоя крива дума – и ето, семейната война е избухнала!

Тома твърдял пред приятели, че ще направи всичко възможно да опази мира, но опасността семейното събиране да се превърне в пламтящ барутен погреб хич не е отминала.

Томата най-сетне се е навил на още едно дете с Албена – този път тяхно бебе.

Доскоро той твърдеше, че Мартинчо, синът на Михова от предишна връзка му е достатъчен – и той се грижи за него и го обича като свой.