Рокаджията Тома Здравков ще става баща.

Победителят във второто издание на "Мюзик айдъл" публикува многозначителна снимка с новото си гадже - топмодела от Горна Малина Виктория Павлова.

Тя е седнала в скута на музиканта, който е поставил ръцете си внимателно върху наедрялото й коремче. Макар да не казват нищо официално, приятелите им се усъмняват в жеста.

"Там има нещо?", пита един от тях в коментарите, а Виктория го харесва, с което се издава, че може би наистина чака бебе или поне двамата работят усилено по въпроса.

Тома е чувствителен по темата, тъй като именно отказът на предишната му любов - актрисата Албена Михова, да роди стана причина за раздялата им. Между тях имаше голяма разлика във възрастта, а Албена има голям син и не е искала отново да става майка, а да работи върху кариерата си.

Тома бързо я забрави заради Виктория, с която са почти връстници.

"Запознахме се случайно на едно мое участие. Гледаше ме влюбено. Адски сме щастливи. Абе, като тийнейджъри сме, правим адски много глупости като дует кукумицини", споделя Тома. Рокаджията не пести суперлативи за своята любима, като не пропуска да я похвали за предприемчивостта. Тя има собствена работилница и произвежда красиви неща с ръцете си, работи като фотомодел в столична агенция и помага на бездомни животни. Двамата дори си осиновиха куче пекинез с името Хепи, което си живее живота на мечтите в дома им.