Тончо Токмакчиев е свалил доста килца от себе си и вече изглежда бая втален, коментират с усмивка зрители, гледали актьора в различни спектакли през последните седмици.

Вече дори се наложило комикът и звезда на „Шоуто на Канала" по БНТ да си купува нови дрехи, тъй като старите вече му били много широки и той изглеждал смешен с тях. Сценичните му одежди също трябвало да бъдат стеснени, за да не му стоят като харизани.

Тончо бе натрупал доста килограми през последните години, макар че негови колеги и приятели като Марта Вачкова и Любо Нейков далеч го задминаваха и задминават по дебелина. Покрай семейните си проблеми и неразбориите си с вече бившата си жена Нели Токмакчиев също бе качил килограми от стрес. Благодарение на връзката си с колежката си от „Шоуто на Канала" Ани Михайлова обаче актьорът разцъфтя и през последната година обърна сериозно внимание на фигурата си, шушукат негови колеги. Със сигурност блондинката с пищен бюст също има пръст във вталяването на любовника си, коментират ехидно в тв средите.

Според запознати русото изкушение е подложило на диета Тончо Токмакчиев, притеснена, че 52-годишният й приятел може да се запусне и да заприлича на добре охранен чичко. Актьорът не бил много-много на ти със спорта, но пък се ограничавал да не яде тестени и сладки неща и така успял да свали поне 15 килограма, твърдят познати на бургазлията.

Светски клюкари пък казват, че имало още една причина комикът да прибере корема. Тончо, който е добър приятел с Марта Вачкова, се страхувал да не замяза на нея. Двамата заедно участват в куп спектакли и тв проекти и Токмакчиев осъзнава колко неестетично и неуважително към публиката е да се появява с огромно шкембе, което няма как да скрие. Затова успял да преодолее адския си апетит и вече свикнал да се лишава от редица вкусотии, само и само, за да изглежда строен и красив. Освен това като всеки актьор и Токмакчиев е доста суетен и е наясно, че наднорменото тегло ще попречи на кариерата му.