Комикът Тончо Токмакчиев е поредният в арт гилдията, чиито брак се разпадна официално, научи ексклузивно „Всеки ден" от доверени източници.

Запознати със семейните проблеми на легендарната звезда на „Каналето" споделиха пред наш репортер, че топчестият комик и съпругата му Нели вече са провели първата официална среща с адвокат, като желанието и на двамата било възможно най-скоро да се разведат и то без много шум.

Публична тайна е, че актрисата живее без съпруга си в Бургас и работи в тамошния куклен театър от месеци.

„Те отдавна само фиктивно са заедно, всичко е пълна пародия. След като се събираха и разделяха няколко пъти, най-сетне решиха да разтрогнат този фарс и всеки да поеме по пътя си. Все пак не са съпруг и съпруга в библейския смисъл от близо година. Всичко е въпрос на време", коментираха близки до звездната рода.



Злите езици издават, че истинската причина за мераците на Токмакчиев да свали брачните окови е пламенната му връзка с колежката му Ани Михайлова от „Шоуто на Канала" по БНТ.

Двамата влюбени дори не си правят труда да крият чувствата си и спокойно се гушкат на обществени места. Тончо дори се нанесъл в апартамента на благоверната си в столичния квартал „Лозенец" и двамата често могат да бъдат засечени в някое от кварталните кафенета или супермаркети хванати за ръка.

„Ани го натиска от сума време да се разведе и двамата да узаконят връзката си. Тя е много оправна жена и макар Токмакчиев да не събираше кураж да подаде молба за разтрогване на отношенията си с Нели, именно тя беше тази, която го нахъса. Жената си знае работата, как иначе е пробила в телевизията, не е само заради русата коса и големите гърди", издават светски клюкари.