Тончо Токмакчиев е поредната тв звезда, чието семейство се разпада заради изневяра.

Подобно на Иван от “Станция Нова” актьорът кръшка на съпругата си с колежка. Сексапилната блондинка от “Шоуто на Канала” Ани Михайлова е омаяла с пищния си бюст някогашната звезда от “Каналето”, твърди в."Всеки ден".

Подобно на Иван от “Станция Нова” актьорът кръшка на съпругата си с колежка. Сексапилната блондинка от “Шоуто на Канала” Ани Михайлова е омаяла с пищния си бюст някогашната звезда от “Каналето”.

Сочната Ани и продуцентът й Тончо бяха засечени да флиртуват в кафене в центъра на София. Влюбените гълъбчета едва се удържаха да спазват приличие пред останалите посетители, но погледите и жестовете им показваха недвусмислено. Двамата лежерно изпиха кафето си, разговаряйки оживено ухо в ухо. Той даже нежно погали Ани по главата, а после с ръка спря прозявката й. Тръгнаха заедно – както и бяха дошли.

Двамата са любовници от години според слухове из коридорите на БНТ. Блондинката съвсем съзнателно парадирала с факта, че не е коя да се, а любовница на шефа и често изтъквала, че е несменяема на стола на водещата в “Щоуто на Канала”.

Сочната Ани действително се появи в БНТ без никакъв опит и директно зае главната роля в предаването на държавната телевизия. Тя запазва тази роля вече трети сезон.

Токмакчиев също не се свени да демонстрира близка връзка с Ани и държи да са сами, когато репетират общи сцени. Освен това често вози до студиото актрисата, а после я кара обратно до дома й. Според служители на БНТ той дори е на път да се разведе с жена си, за да утоли официално страстите си в леглото на сочната Ани.

Токмакчиев е женен от близо 25 години и има 23-годишна дъщеря Таня, която е наследила красотата и таланта на майка си Нели, която е куклена актриса. Покрай връзките на татко си, тя работи като репортер в сутрешния блок на БНТ.