Певицата Тони Бракстън няма търпение да се омъжи отново.

Певицата се раздели със съпруга си Кери Луис през 2009 г., а разводът им бе финализиран през юли миналата година след 12-годишен брак. Тя споделя, обаче, че не е загубила романтиката в сърцето си.

"Преживях разочарование в любовта. Всичко от песента ми Unbreak Mu Heart ми се случи. Сега вече съм по-добре и нямам търпение да се омъжа отново", споделя Тони.

47-годишната певица има двама сина, Деним на 12 г. и Дизел на 11 г. Тя споделя, че се е чувствала много виновна, когато на по-малкия й син поставили диагноза аутизъм. "Помислих си, че светът ме наказва, защото съм правила аборт. После осъзнах, че няма нищо нередно с моето дете, а просто се развива по различен начин", споделя тя.



Макар че в момента е много щастлива, певицата, която описва живота си в книгата си Unbreak My Heart, разказва, че много е страдала, когато взела решението да се раздели със семейната си група The Braxtons и да започне солова кариера. "Да пиша за трудностите в живота ми беше като терапия. В един момент, обаче се почувствах виновна, защото трябваше да разкажа част от историята на други хора. На тях можех да разкажа своята собствена история", казва Тони Бракстън пред списание "Пийпъл", пише БГНЕС.