Тони Дачева е сред най-любимите фолк певици на публиката и така е години наред - откакто съществува жанрът.

Първата дама на тази музика сподели в "Открит микрофон", че през всички години на сцената не е свикнала с изобилието на обич и добри думи, които почитателите отправят към нея и заяви, че не знае на какво се дължи това топло чувство и отношение на хората, пише signal.bg.

"Много хубави неща съм чувала за себе си. Прекалено много ме ласкаят. Когато се излива много обич и започват да ме хвалят, ми идва в повече... Явно не мога да понасям толкова много любов - не знам как да реагирам, става ми притеснено и усещам някакво пренасищане и чак се чувствам неадекватно" - откровена е тя.

Фолк звездата признава, че е доволна от всичко, което професията й е поднесла, а за най-голямото й желание в живота казва, че е на път да се осъществи в следващите месеци.

"За Новата година каквото Бог е решил, ще се случи. Предприела съм някои крачки в личен план, които надявам се да се случат. Мога да издам, че съм подала документи за осиновяване и очаквам да ми се случи най-хубавото нещо" - разкри с усмивка изпълнителката.

Тони Дачева е одобрена да бъде осиновител и се надява през 2014-та дома й да грее от радост, изпълнен със смях и детска глъч от едно прекрасно момиченце, на което да дари много майчинска обич.