"Безумно влюбена съм в новия мъж в живота ми! Толкова щастлива не помня кога съм била за последно и никога досега светът ми не е бил така пълен!" - това призна ексклузивно и първо пред "България Днес" певицата Тони Димитрова.

През последните години изпълнителката от Бургас отричаше да има човек до себе си и бе отдадена изцяло на дъщеря си Магдалена, която вече е на 15 години.

С бащата на Маги - Милен, Тони се разделя след раждането на щерка си и запазват добрите отношения. През последните години обаче връзката между тях все повече се разпада и в момента изпълнителката на "Ах, морето" споделя, че е жестоко обидена на бившия си.

"Опитвах се дълго време да запазя добрите отношения с него, но в един момент осъзнах, че не получавам от отсрещната страна това, което давам. Обидена съм му най-вече заради отношението му към дъщеря ни - менторско поведение, в което няма и капка бащинска любов. От това страда най-вече Маги" - разказва Тони и допълва, че въпреки обтегнатите отношения с бащата на 15-годишната си щерка все още таи топли чувства към бившата си свекърва и дори още я нарича "майче".

Носена на крилете на новата си любов, Димитрова признава, че сегашната й половинка е в прекрасни отношения с дъщеря й, което я кара да се чувства още по-удовлетворена. Тийнейджърската възраст на девойката е причина с майка й често да се впускат в спорове, които бързо отшумяват.